Pagrindinis Activities Finalinis vasaros žaidimas „Kas? Kur? Kada?“
Finalinis vasaros žaidimas „Kas? Kur? Kada?“ PDF Print E-mail

Finalinis vasaros žaidimas „Kas? Kur? Kada?“


Rita Banevičienė, kultūrinės veiklos vadybininkė

2017-07-05

 

Liepos 4 d. Tautinių kultūrų centre įvyko VšĮ „Intelektas LT“ organizuojamas vasaros finalinis žaidimas „Kas? Kur? Kada?“. Renginio partneris – Tautinių kultūrų centras.

Uostamiesčio intelektualai varžėsi dėl nugalėtojo titulo. Šį kartą žaidime dalyvavo net 8 komandos – „T-34“, „Vmeste“ (Drauge), „Domino“, „Sreda“ (Aplinka), „Fut“, „Fortūna“, „Autoriai“, „Redaktoriai“.

Žaidimo pradžioje buvo surengtas apšilimas – trumpa media-viktorina „Rebusai“, t.y. 20 klausimų po 20 sekundžių atsakymams. Toliau žaidimas vyko dviem turais – kiekviename buvo užduota po 15 klausimų. Reikėjo daug žinių, susikaupimo ir atidumo, sumanumo ir išminties, kad pateikti teisingus atsakymus. O klausimų įvairovė apėmė istoriją ir kiną, architektūrą ir sportą, meną ir dar daug kitų dalykų.

Žaidimo pabaigoje, susumavus visus atsakymus, paaiškėjo, kad pradžioje surengtame apšilime daugiausia taškų surinko komanda „Fut“, o geriausio šio vakaro klausimo autore išrinkta Jelena Vodonosova.

Garsių plojimų ir sveikinimo žodžių sulaukė finalinio vasaros žaidimo „Kas? Kur? Kada?“ laimėtojai. Daugiausia teisingų atsakymų pateikė komanda „Sreda“, užėmusi garbingą I-ąją vietą ir pasipuošusi aukso medaliais bei gavusi „Krištolinio gamajuno“ statulėlę. II-osios vietos laimėtojai – komanda „T-34“ papuošta sidabro medaliais, o III-osios vietos laimėtojai – komandai „Fut“ užkabinti bronzos medaliai.

Sveikiname visas komandas, žaidžiančias intelektualų žaidimą „Kas? Kur? Kada?“!


 

 
Copyright © 2024 Joomla!. All Rights Reserved.
 

KVIEČIAME APLANKYTI

 


 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday404
mod_vvisit_counterYesterday1045
mod_vvisit_counterThis week2151
mod_vvisit_counterLast week4756
mod_vvisit_counterThis month16435
mod_vvisit_counterLast month13459
mod_vvisit_counterAll4215515

Statistika

Dabar svetainėje :
Straipsnių : 1209
Viso peržiūrėjimų : 7647323