Pagrindinis
Kultūros dienos minėjimas Print E-mail

Kultūros dienos minėjimas

Kultūrinės veiklos vadybininkė Rita Banevičienė

2018-04-16  

Balandžio 14-ąją dieną Tautinių kultūrų centre buvo minima Kultūros diena. Ta proga iškilmingai atidaryta Bernardo Ekčio tapybos darbų paroda „Pajūrio kopų lobis“. Parodos organizatorius – Klaipėdos apskrities latvių asociacija „Atpūta“. Renginio partneris – Tautinių kultūrų centras.

Parodos atidarymo metu visus susirinkusius pasveikino Klaipėdos apskrities latvių asociacijos „Atpūta“ pirmininkas Gotfridas Tapinas ir pristatė iš Latvijos atvykusius svečius – folkloro ansamblį, kuris atliko melodingas ir sukti ratelius raginančias latvių dainas. Šventinėje programoje taip pat skambėjo ir lietuviškos dainos, kurias atliko Klaipėdos meno kolektyvai – moterų vokalinis ansamblis „Vakaro žaros“ (meno vadovė Janina Žemaičiūnienė) ir vokalinis instrumentinis kvartetas „Klaipėdos retro“ (Grigorijus Aleinikovas). Vakaro metu, skambant muzikai ir sukant ratelius buvo pasakojama apie dailininką Bernardą Ektį. Savo prisiminimais pasidalino jį pažinojusieji žmonės.

Su Kultūros diena!

 


 

 
Copyright © 2024 Joomla!. All Rights Reserved.
 

KVIEČIAME APLANKYTI

 


 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday308
mod_vvisit_counterYesterday1103
mod_vvisit_counterThis week3589
mod_vvisit_counterLast week2893
mod_vvisit_counterThis month11531
mod_vvisit_counterLast month7262
mod_vvisit_counterAll4197152

Statistika

Dabar svetainėje :
Straipsnių : 1209
Viso peržiūrėjimų : 7623701