Pagrindinis Renginiai Dviejų dailininkų paroda
Dviejų dailininkų paroda Print E-mail

Dviejų dailininkų paroda

Nuo rugpjūčio 23 d. Tautinių kultūrų centro salėje eksponuojami autorės Svetlanos Morozovos darbai „Nepamirštami įspūdžiai“ ir optinių iliuzijų meistro, modernaus ukrainiečių dailininko Olego Shuplyak paveikslai. Parodos organizatorius – ukrainiečių kultūros ir švietimo centras „Rodyna“.

S. Morozovos parodos ekspozicijoje dominuoja paveikslai, vaizduojantys šventyklų ukrainietišką architektūrą ir miesto peizažą, nutapyti kelionių po Ukrainos miestus (Poltavą, Svetlogorską, Kijevą, Dnepropetrovską, Černigovą) motyvais. Kiekvienas miesto kampelis saugo savyje paslaptingumą ir nepakartojamumą, ir kiekvienas vaikas, tai pajautęs, pasistengė atvaizduoti šį grožį ant popieriaus. Pristatyti piešiniai yra atlikti grafikos būdu (pieštukas) ir toninės grafikos technikoje (liejimas akvarele). Visi darbai nupiešti/nutapyti su meile ir spinduliuoja gėrį ir kilniaširdiškumą.

O. Shuplyak Ukrainoje susilaukė pripažinimo ir palankaus dėmesio, jo darbai vertinami labai gerai. Modernaus meno galerijos organizuoja jo darbų parodas ir meistriškumo pamokas. Dailininko paveikslai – tai meno optinės iliuzijos, kuriose randama paslėpta prasmė: už skaitančios merginos figūros slepiasi Salvadoro Dali galva, už rudeninių lapų – paukštis.

Maloniai kviečiame aplankyti parodą !

 

 
Copyright © 2024 Joomla!. All Rights Reserved.
 

KVIEČIAME APLANKYTI

 


 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday345
mod_vvisit_counterYesterday781
mod_vvisit_counterThis week2523
mod_vvisit_counterLast week2893
mod_vvisit_counterThis month10465
mod_vvisit_counterLast month7262
mod_vvisit_counterAll4196086

Statistika

Dabar svetainėje :
Straipsnių : 1209
Viso peržiūrėjimų : 7622526