Pagrindinis Renginiai Atidaryta paroda „Auksinės rankos“
Atidaryta paroda „Auksinės rankos“ Print E-mail

Atidaryta paroda „Auksinės rankos“

Liepos 24 d. Tautinių kultūrų centro salėje buvo atidaryta paroda „Auksinės rankos“. Parodos organizatoriai – Klaipėdos rusų bendrija „Lada“ ir Aleksandra Portenko. Renginio partneris – Tautinių kultūrų centras.

Parodoje eksponuojami rankų darbo papuošalai, muilas, interjero lėlės, nerti žaislai, dekupažo ir dekoravimo darbai, papuošalai iš karoliukų ir natūralių akmenų, gėlės, papuošalai vaikams, dirbiniai iš polimerinio molio ir šalto porceliano, autorinės tekstilinės lėlės. Savo darbus parodai paruošė auksarankės – Aleksandra Portenko, Jelena Jonaitienė, Svetlana Vasičkina, Inesa Kotelnikova, Olga Machno, Jelena Ganesha, Olga Kasko, Liudmila Tverdochleb, Ksenija Jefimova, Galina Archipova, Natalija Beganskaja, Irina Dobrikova, Jelena Dostian.

Parodos atidaryme sveikinimo žodžius tarė TKC darbuotoja Tatjana Volkova, Klaipėdos rusų bendrijos „Lada“ pirmininkė Svetlana Vasičkina, darbų autorė Aleksandra Portenko. Renginio metu skambant muzikai, filmuojant „Balticum TV“ televizijai ir spragsint fotoaparatams manekenės demonstravo eksponuojamus darbus.

Po darbų demonstracijos vyko edukaciniai užsiėmimai. Auksarankės meistrės aiškino ir mokė susidomėjusius jų darbais, iš ko ir kaip tai padaroma – ar nulipdoma, ar siuvinėjama ir pan. Užsiėmimų dalyviams buvo išdalintos reikalingos medžiagos ir jie turėjo galimybę savo rankomis sukurti darbelį su meistrių pagalba.

Paroda veiks iki rugpjūčio 17 d.

Maloniai kviečiame aplankyti parodą!

 
Copyright © 2024 Joomla!. All Rights Reserved.
 

KVIEČIAME APLANKYTI

 


 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday397
mod_vvisit_counterYesterday781
mod_vvisit_counterThis week2575
mod_vvisit_counterLast week2893
mod_vvisit_counterThis month10517
mod_vvisit_counterLast month7262
mod_vvisit_counterAll4196138

Statistika

Dabar svetainėje :
Straipsnių : 1209
Viso peržiūrėjimų : 7622584