Pagrindinis Naujienos

Su meile Lietuvai ir Ukrainai

 Irina Beliajeva

2018-04-24

 

Balandžio 21 d. Tautinių kultūrų centre įvyko Ukrainiečių kultūros dienų renginys – dailininkų paveikslų parodos „Su meile Lietuvai“ atidarymas. Renginio organizatorius – Klaipėdos ukrainiečių kultūros ir švietimo centras „Rodyna“. Renginio partneris – Tautinių kultūrų centras.

Paroda yra neįprasta, ji susideda iš dviejų dalių – ji yra nuo dviejų Svetlanų: Svetlana Gorenko pristatė savo darbus, o Svetlana Morozova – darbus savo mokinių iš studijos „Kreativas“.

Jūra – tai vizitinė Klaipėdos kortelė. Nors ji šalta ir audringa, bet ne pikta – todėl ir mylima. Akvarelė ir aliejiniai dažai, įvairūs potėpiai, įvairios tradicijos su dideliu meile „papasakojo“ parodos lankytojams apie kopas, apie Baltiją ir nuostabią mūsų krašto gamtą.

Parodos atidarymo metu skambėjo dainos, kurias atliko ansamblis „Rušničiok“ (vadovė Natalja Urnikienė). Savo kūryba ir pasirodymais taip pat džiugino ukrainiečių sekmadieninės mokyklos auklėtiniai.

Maloniai kviečiame aplankyti parodą! . Skaityti toliau...

 
© 2024 Joomla!. Visos teisės saugomos.
 

KVIEČIAME APLANKYTI

 


 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien99
mod_vvisit_counterVakar1103
mod_vvisit_counterŠia savaitė3380
mod_vvisit_counterPaskutinė savaitė2893
mod_vvisit_counterŠis menuo11322
mod_vvisit_counterPaskutinis menuo7262
mod_vvisit_counterViso4196943

Statistika

Dabar svetainėje :
Straipsnių : 1209
Viso peržiūrėjimų : 7623464