Pagrindinis Naujienos

Parodos „Su meile...“ atidarymas

 

 

Sausio 26 d. Tautinių kultūrų centre buvo atidaryta paroda „Su meile...“. Parodos organizatorius – Klaipėdos ukrainiečių švietimo ir kultūros centras „Rodyna“. Renginio partneris – Tautinių kultūrų centras.

Parodos atidarymo metu ukrainiečių švietimo ir kultūros centro „Rodyna“ pirmininkė Lidia Trigub pasveikino susirinkusius, pristatė parodos autores – Astą Ginčienę ir Allą Baniulienę iš Šiaulių ir klaipėdietę Svetlaną Morozovą. Renginyje koncertavo „Rodynos“ vokalinis ansamblis „Rušničok“ ir merginų vokalinis ansamblis „Kalyna“, eiles skaitė Alla Baniulienė.

Renginyje dalyvavo ir kitų miesto tautinių bendrijų pirmininkai. „Rodyną“ su parodos atidarymu pasveikino Klaipėdos totorių bendrijos „Nur“ pirmininkas Ilfir Gibadullin ir Klaipėdos regiono azerbaidžaniečių bendrijos „Azeris“ pirmininkas Aliaga Mamedov.

Tautinių kultūrų centro vardu Astai Ginčienei, Allai Baniulienei ir Svetlanai Morozovai buvo padėkota už eksponatus parodai ir įteiktos gėlių puokštės, kurių kompozicija simbolizavo Ukrainos vėliavos spalvas.

Maloniai kviečiame aplankyti parodą!

 

 


 

 
© 2024 Joomla!. Visos teisės saugomos.
 

KVIEČIAME APLANKYTI

 


 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien424
mod_vvisit_counterVakar781
mod_vvisit_counterŠia savaitė2602
mod_vvisit_counterPaskutinė savaitė2893
mod_vvisit_counterŠis menuo10544
mod_vvisit_counterPaskutinis menuo7262
mod_vvisit_counterViso4196165

Statistika

Dabar svetainėje :
Straipsnių : 1209
Viso peržiūrėjimų : 7622611