Pagrindinis Мероприятия Žurnalui „Rusų Baltija“ – 5 metai
Žurnalui „Rusų Baltija“ – 5 metai Печать E-mail

Žurnalui „Rusų Baltija“ – 5 metai

Rugpjūčio 3 d. į Tautinių kultūrų centro salę skubėjo visi, kam žinomas ir mielas internetinėje erdvėje publikuojamas žurnalas „Rusų Baltija“ (www.russbalt.lt).

Susirinkusius žurnalo mylėtojus, atvykusius pažymėti jo penkerių metų jubiliejų, širdingai pasveikino redaktorė Natalija Lajauskienė, kuri pasidžiaugė tuo, kad internetinėje formoje „Rusų Baltija“ yra mėgstama ir skaitoma. Šio literatūrinio žurnalo autoriai yra įvairių kartų ir žanrų atstovai. 2012-aisiais metais žurnalą pradėjo 8 žmonės. Kai kurie iš jų jau tada dirbo įvairiuose žanruose. Dabar geografija ir autorių skaičius išsiplėtė. Prie Klaipėdos, Sankt Peterburgo (Rusija) ir Kaliningrado (Rusija) prisijungė Palanga, Kaunas, Vilnius ir Minskas (Baltarusija). Su žurnalu bendradarbiaujančių autorių skaičius kasmet auga. Prie to prisideda ir lietuvių autoriai, kurie noriai bendradarbiauja su žurnalu, taip pat autorių ir vertėjų bendri kūrybiniai darbai.

Sveikinimo koncertas buvo nuostabus. Uostamiestyje žinoma Tarasovų šeima – Viačeslavas, Jana, Vladimiras ir Antonina – atliko klasikinius kūrinius bei bardai džiugino skambiomis dainomis. Klaipėdos literatų klubo „Aplinka“ nariai skaitė savo eiles, prozą ir kūrybines mintis. Gražių sveikinimo žodžių ir nuoširdžių linkėjimų gausybė parodė, kaip „Rusų Baltija“ yra mylima, kiek jinai turi gerbėjų.

 

Linkime žurnalui „Rusų Baltija“ kūrybinės sėkmės ir ilgų gyvavimo metų!

 
© 2024 Joomla!. Все права защищены.
 

ПРИГЛАШАЕМ ПОСЕТИТЬ 


 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСегодня528
mod_vvisit_counterВчера1103
mod_vvisit_counterНа этой неделе3809
mod_vvisit_counterНа прошлой неделе2893
mod_vvisit_counterВ этом месяце11751
mod_vvisit_counterВ прошлом месяце7262
mod_vvisit_counterВсего4197372

Статистика

Dabar svetainėje :
Straipsnių : 1209
Viso peržiūrėjimų : 7623966